رونمایی تازه‌ترین دستاورد‌های نظامی| از خودروهای ارتقا یافته ۴۰×۲۶ تا پهپادهای ساقط‌شده آمریکایی و صهیونیستی

14:35 - 06 مهر 1399
کد خبر: ۶۵۹۸۳۳
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
نمایشگاه دائمی توانمندی‌های راهبردی نیروی هوافضای سپاه امروز یکشنبه با رئیس مجلس شورای اسلامی و فرمانده کل سپاه در دانشگاه هوافضای سپاه افتتاح شد.
- آیین افتتاح «نمایشگاه دائمی توانمندی‌های راهبردی نیروی هوافضای سپاه» امروز یکشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه و دیگر مقامات عالی‌رتبه کشوری و لشکری در دانشگاه هوافضای سپاه برگزار شد.
 
رونمایی تازه‌ترین دستاورد‌های نظامی| از خودروهای ارتقا یافته ۴۰×۲۶ تا پهپادهای ساقط‌شده آمریکایی و صهونیستی
 
نمایش تعدادی از پهپاد‌های متجاوز اعم از آمریکایی و صهیونیستی که توسط سامانه‌های پدافند نهسا ساقط شده‌اند
در این نمایشگاه بخشی از دستاورد‌ها و توانمندی‌های راهبردی نیروی هوافضای سپاه در حوزه‌های موشکی، پهپادی، ماهواره‌ای و پدافند سامانه‌های کشف و شناسایی و جنگ الکترونیک و نیز دستاورد‌های مراکز پژوهشی و تحقیقاتی به نمایش درآمده است. همچنین تعدادی از پهپاد‌های متجاوز اعم از آمریکایی و صهیونیستی که توسط سامانه‌های پدافند نهسا ساقط شده اند به نمایش درآمده است.
 
 
 هیچگاه در تولید قدرت متوقف نمی‌شویم
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در حاشیه این آیین افتتاحیه پارک در جمع خبرنگاران نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های راهبردی هوافضا را نماد روشنی از اعتماد به نفس ملی ایران اسلامی توصیف و تاکید کرد: بخش عمده‌ای از این پیشرفت‌های شگفت انگیز در دوره تحریم حاصل شده است و نشانگر این واقعیت است که ما توانسته ایم از تحریم‌ها فرصت پیشرفت شتاب دار در حوزه‌های دفاعی بسازیم.

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه هیچگاه در تولید قدرت متوقف نمی‌شویم گفت: ما معادلات استقلال و عزت را درک کرده ایم و میدانیم مسیر سعادت جامعه را دشمنان در اختیار ما قرار نخواهند داد.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه در این نمایشگاه نقشه جامع قدرت بازدارنده نظام را مشاهده می‌کنید افزود: جنگ امروز ما جنگ اراده‌ها است و ملت ایران با شناخت راه و مسیر روشن خود با عزم و اراده‌ای قوی این راه را ادامه می‌دهد.
 
رونمایی تازه‌ترین دستاورد‌های نظامی| از خودروهای ارتقا یافته ۴۰×۲۶ تا پهپادهای ساقط‌شده آمریکایی و صهونیستی
 
نمایشگاهی از نتایج راهبرد «ما می‌توانیم»
سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نمایشگاه توانمندی‌های راهبردی نیروی فضافضای سپاه، گفت: مجموعه  فضا و پیشرفت‌ها و فناوری‌هادر این ۴۰سال در جایگاه ممتازی نه در منطقه بلکه در جهان قرار دارد.

فرمانده هوافضا سپاه ادامه داد: وقتی از پیشرفت‌های موشک‌های زمین به زمین، موشک‌های کروز، هواپیما‌های بدون سر نشین، پهباد‌ها، رادار، پدافند و ... صحبت می‌کنیم، این‌ها در طراز جهانی قرار دارد.

وی افزود: با قدرت اعلام می‌کنیم بین پنج - شش و حداکثر ۱۰ کشور جهان در این حوزه‌های فناوری قرار گرفتیم، بیشتر این دستاورد‌ها، دستاورد‌های دوران دفاع مقدس است.

فرمانده هوافضا سپاه تصریح کرد: دفاع مقدس گنجی دارای محصولات متنوع است، یکی از محصولات این بخش حوزه فناوری‌ها و خودکفایی در حوزه نظامی و دفاعی است.

وی تأکید کرد: جنگ هشت سال بود ولی آن فکر و ارتباط و دستاورد‌ها ارتباط پیدا کرد و در دهه‌های بعد از جنگ امتداد پیدا کرد و امروز ما در خیلی از آن حوزه‌ها به خودکفایی رسیدیم.
 
رونمایی تازه‌ترین دستاورد‌های نظامی| از خودروهای ارتقا یافته ۴۰×۲۶ تا پهپادهای ساقط‌شده آمریکایی و صهونیستی
فرمانده هوافضا سپاه اظهارداشت: قوی، خودکفا، درسی بود که از امام راحل گرفتیم و فهمیدیم بدون خوداتکایی و خودباوری نمی‌توانیم بردشمنان غلبه کنیم و اگر ضعیف باشیم حتماً لگد مال خواهیم شد.

حاجی زاده افزود: این روند در دوران مقام معظم رهبری هم ادامه پیدا کرد، اینطور نبود ما دچار آفند نشویم و در مسیر ما صحنه‌های شیرین و فریبنده قرار نگیرد.

وی ادامه داد: به طور مثال زمان فروپاشی رژیم شوروی پیشنهاد‌های خوبی در ارتباط با حوزه موشکی داشتیم، موشک اسکاد دو و نیم میلیون دلاری به قیمت ۱۰هزار دلار به ما پیشنهاد شد، سکو‌های سه میلیون دلاری که به ما نمی‌دادند، حاضر شدند به قیمت ۱۰۰هزار دلار به ما بدهند.

فرمانده هوافضا سپاه تصریح کرد: آن زمان شهید طهرانی‌مقدم و مسؤلان و همه ما شیفته قرارداد بستن بودیم، مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا با این خواسته مخالفت کردند؛ چرا، چون آن روز تحقیقات موشکی ما در آستانه به نتیجه رسیدن بود، ما آن روز فقط تبعیت کردیم ولی با گذشت سال‌ها متوجه تدبیر حکیمانه مقام معظم رهبری شدیم.

فرمانده هوافضا سپاه افزود: اگر آن روز چنین خریدی انجام می‌شد، امروز ما اینجا نبودیم، این پیشرفت حاصل نمی‌شد، این پیشرفت‌ها حاصل شده ولی موقعی که با بخش نخبگانی کشور مواجه می‌شویم، سؤالاتی از ما دارند.
 
رونمایی تازه‌ترین دستاورد‌های نظامی| از خودروهای ارتقا یافته ۴۰×۲۶ تا پهپادهای ساقط‌شده آمریکایی و صهونیستی
حاجی زاده تأکیدکرد: اتفاقات سال‌های اخیر، عملیات‌هایی که انجام شد، اظهار دشمنان به این توانمندی‌های ما الان باور پذیر است.

وی ادامه داد: بایک رژه ۳۱شهریور، نمایشگاه‌های موقت نمی‌توانیم این ارتباطات را فراهم کنیم، با دوستان و مسؤلان تصمیم گرفتیم این پارک ملی را ایجاد کنیم.

فرمانده هوافضا سپاه اظهار داشت: سلیقه و چیدمان این پارک توسط جوانان و دانشجویان و فارغ التحصیلان در مجموعه پردیس شهید مقدم انجام شده است.

حاجی زاده تصریح کرد: ضمن ارایه تاریخچه‌ای از دستاورد‌های هوافضا بتوانیم به بخش نخبگانی کشور این توانمندی و الگو و روش رسیدن را منتقل کنیم.

فرمانده هوافضا سپاه تأکید کرد:خیلی ها سؤال می‌کنند حالا این پیشرفت‌ها حاصل شد، ولی ما در حوزه خودرو و اقتصاد مشکل داریم برای این موضوع چه فکری کردید. ما با این الگویی که ایجاد شده بنا داریم در جلسات چهره به چهره با دعوت و قبول درخواست مجموعه‌های دانشگاهی در حوزه‌های مختلف، با بازدید از این مجموعه روش رسیدن به این توانمندی را منتقل کنیم.

فرمانده هوافضا سپاه ادامه داد: شهید طهرانی‌مقدم سال ۱۳۶۳، ۳۶سال قبل یک کاری را بنیان گذاشت، از آن موقع خیلی از فرماندهان و مسؤلان آمدند و رفتند، ایشان ۹سال است که به شهادت رسیدند ولی این مسیر نورانی ادامه پیدا کرده است.

حاجی زاده تصریح کرد: شاه کلید این کار چیست و چگونه است را می‌خواهیم در این نمایشگاه به دیگران منتقل کنیم.

فرمانده هوافضا سپاه اظهارداشت: روزی را شاهد باشیم این پیشرفت‌ها در سایر عرصه‌ها پیش بیاید و از پیشنهادات سایر عرصه‌ها هم حتماً کمک می‌گیریم و تلاش می‌کنیم روز به روز پویا‌تر شود.

رونمایی تازه‌ترین دستاورد‌های نظامی| از خودروهای ارتقا یافته ۴۰×۲۶ تا پهپادهای ساقط‌شده آمریکایی و صهونیستی
 
رونمایی از ۷ دستاورد جدید نزاجا
امروز همچنین مراسم رونمایی از ۷ دستاورد جدید نزاجا با حضور امیر سرتیپ محمدحسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش در سازمان جهاد خودکفایی نزاجا برگزار شد.


امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش و امیر سرتیپ دوم خلبان یوسف قربانی فرمانده هوانیروز نیز در این مراسم حضور داشتند.

کیومرث حیدری در حاشیه مراسم رونمایی از هفت دستاورد جدید نزاجا اظهارداشت: ما در عرصه های الکترونیک، جنگال، رباتیک، موشکی و ضد زره در حال فعالیت هستیم.

وی با بیان اینکه محوریت کار ما حوزه رباتیک است، افزود: تجهیزات رونمایی شده بر حسب نیاز امروز نیروی زمینی طراحی و تولید شده است.

فرمانده نزاجا عنوان کرد: در حوزه پزشکی و برای کمک به پرستاران فعال در مقابله با کرونا دستگاه کمک پرستار با نام مسیح را طراحی و ساخته ایم تا به کمک بخش پرستاری بشتابد و مانع از هدر رفت انرژی این عزیزان شود.

امیر حیدری خاطرنشان کرد: در بخش سیستم‌های مخابراتی مبحث پرش فرکانس در جنگ های دنیا یک مبحث اساسی است که حرف نخست را می زند .

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به موشک‌های جدید این نیرو هم بیان داشت: در بحث موشک های تاکتیکی و محمول دستاوردهای بسیار خوبی داشته باشیم.یکی از تکالیف ما ساخت خودروهای تانک بر است که بهترین انواع آن را معرفی کرده ایم.

وی با بیان اینکه در جنگ زمینی به یک خودرو خزنده نیاز داریم تا در مناطق جنگلی، دره ها و شیارهای مختلف عبور کند، گفت: این خودرو نیز ساخته شده‌ است تا به تهدیدات مختلف پاسخگو باشیم. دستاوردهای جدید از حیث هزینه‌ها نسبت به نمونه‌های خارجی ارز بری کمتری دارد و در فضای کامل تحریم این دستاوردها محقق شد.

رونمایی تازه‌ترین دستاورد‌های نظامی| از خودروهای ارتقا یافته ۴۰×۲۶ تا پهپادهای ساقط‌شده آمریکایی و صهونیستی

دستاوردهای جدید از حیث هزینه‌ها نسبت به نمونه‌های خارجی ارز بری کمتری دارد و در فضای کامل تحریم این دستاوردها محقق شد.


ربات هوشمند کاراکال؛ اولین دستاورد رونمایی شده در این مراسم بود که برای نبرد زمینی طراحی شده بسیار چابک و دارای سیستم تعلیق مستقل است.

این روبات با حداکثر سرعت ۳۰ کیلومتر بر ساعت و برد عملیاتی بیش از ۵۰۰ متر دارای قابلیت حمل سلاح‌های سبک و نیمه سنگین و همچنین دارای سیستم کنترل از راه دور هوشمند و مسافت یاب لیزری و سامانه اپتیکی است.

دومین دستاورد رونمایی شده در ابن مراسم؛ خودرو تاکتیکی چهار در چهار گهر بود که این خودرو دارای قابلیت حمل ۵۰۰ کیلو گرم در حالت آفرود و همچنین از قابلیت پیمایش ۷۰۰ کیلومتر با بیشینه سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت برخوردار است.

خودرو تاکتیکی چهار در چهار گهر دارای قابلیت حمل ۵۰۰ کیلو گرم در حالت آفرود و همچنین از قابلیت پیمایش ۷۰۰ کیلومتر با بیشینه سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت برخوردار است.


این خودروی تاکتیکی از قابلیت عبور از شیب طولانی ۷۰% درصد و قابلیت عبور از شیب عرضی ۳۵ درصد برخوردار است.

خودروی تاکتیکی گهر قادر به عبور از آب با عمق ۸۰ سانتیمتر است و قابلیت نصب انواع تجهیزات سبک و نیمه سنگین را دارد.

سامانه ارتباطی پرش فرکانس سریع چابک سومین اثر رونمایی شده در این مراسم بود که با نام چابک با قابلیت برش فرکانس بسیار سریع و سرعت پرش ۲۰۰۰۰۰ در ثانیه را دارد.

این سامانه با پهنای باند اطلاعاتی مناسب قابلیت ارتباط با سامانه‌های هواپایه و از قابلیت ارتباط ایستگاه زمینی با سامانه‌های زمین پایه برخوردار است.

همچنین این سامانه دارای سامانه‌های گیرنده و فرستنده امن و از قابلیت بکارگیری و نصب بر روی سامانه‌های زمینی و هوایی برخوردار است.

این سامانه در واقع یک لینک ارتباطی بسیار امن و قوی است که در سخت‌ترین شرایط ارتباطی با جابه جایی فرکانس متعدد دشمن به هیچ وجه قادر به جمینگ آن نبوده و برای نخستین بار در سطح کشور ارائه شده است.

چهارمین دستاورد رونمایی شده در این مراسم نیز موتور پیستونی پهپاد بود که این موتور‌های پیستونی برای نخستین بار در ایران از ۴۰ تا ۴۰۰ سی سی، طراحی و ساخته شده با گشتاور ۴۰۰۰ دور در دقیقه از توان ۴ الی ۴۰ اسب بخار و قابلیت نصب بر روی انواع پهپاد‌ها برخوردار است.

این موتور پیستونی کاملا بومی در رده ۴۰ سی سی قادر به پرداز درآوردن یک پهپاد ۳۰ کیلویی در ارتفاع ۱۲ هزارپایی است.

رونمایی تازه‌ترین دستاورد‌های نظامی| از خودروهای ارتقا یافته ۴۰×۲۶ تا پهپادهای ساقط‌شده آمریکایی و صهونیستی
ربات امدادگر مسیح دیگر محصول رونمایی شده در این مرایم بود که می‌توان گفت این سامانه مجهز به ایستگاه کنترل پرستاری و از قابلیت دریافت و کنترل علائم حیاتی بدن بیمار و همچنین قابلیت برقراری تماس صوتی و تصویری بین بیمار و کادر درمانی برخوردار است. همچنین قابلیت حمل دارو غذا و هرگونه ملزومات مورد نیاز بیمار را دارد.

خودرو ارتقا یافته ۴۰×۲۶ هم در این مراسم رونمایی شد که خودرو سنگین تاکتیکی تانک‌بر است. این خودروی تاکتیکی با افزایش قدرت موتور متحرکه از توان ۴۰۰ اسب بخار برخوردار است اداره تبدیل سیستم خنک کاری از حالت رادیاتور هیدروفن را دارد.

لانچر ۲ فروندی هدف۲ نزاجا نیز در این مراسم رونمایی شد؛ این سامانه سکوی پرتاب دو فروند موشک لبیک ۱ و قابلیت شلیک دو فروند موشک به صورت همزمان را دارد و اهداف قابلیت استقرار سریع و مجهز به تراز اتوماتیک است و همچنین مجهز به سامانه نشانه روی نوین و از قابلیت تحرک و جابجایی سریع بین مواضع برخوردار است.

همه این آثار و دستاورد‌ها به دست متخصصان توانمند و جان برکف نیروی زمینی ارتش ساخته شده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *